Sponsors

Het spreekt voor zich dat dit wooninitiatief niet tot stand had kunnen komen zonder de hulp van de volgende bedrijven. Wij bedanken:

Woningstichting Antonius van Padua voor het belangenloos geven van bouwbegeleiding en bouwadvies.

Martijn van Oosten van webbureau Quite Easy voor het belangenloos ontwikkelen van deze site.

Anton Boon voor het ontwerpen van ons logo.

Ernst Manger voor het ontwerpen van een woon-zorgboerderij waarbij het monumentale karakter van het pand optimaal behouden is.
www.manger.nl

Bram Riemvis & Joost Lindhout voor het uitvoeren van de verbouwing.
Timmer- & aannemersbedrijf Riemvis & Lindhout

Arne van der Meulen voor het aanleggen van de tuin.
Hoveniers- en timmerbedrijf van der Meulen

Susanne Schoone voor het 3D-ontwerp van het interieur.
Sowieso-Design

Top Keukens Lisse voor het aanbieden van een complete keuken voor onze bewoners.
www.topkeukenslisse.nl

In Control Logistics voor het gebruik van de vrachtwagen.
www.incontrollogistics.nl

Tuincentrum TuineXtra uit Noordwijk voor het schenken van een aantal bomen en struiken voor de aankleding van ons terrein.
www.tctuinextra.nl

Company2Wear uit Sassenheim voor de truien, vesten, polo's en overalls voor ons team en het bedrukken van de bedrijfskleding met ons logo.
www.company2wear.nl

De Vries Leidingbouw uit Lisse voor het schenken van tuingereedschap.

Cooldryshirts.com voor de stickers en (visite)kaartjes met het logo van Stichting SterkSaam.
www.cooldryshirts.com

Rianne Glas-Sjoerdsma