Dagbesteding

De dagbesteding van Stichting SterkSaam is voor bewoners van de woon-zorgboerderij maar ook voor niet-bewoners met een verstandelijke uitdaging. De bewoners komen zo in contact met verschillende mensen. 

Dagbestedingsruimte
We bieden de dagbesteding aan in onze mooie nieuwe dagbestedingsschuur op het terrein van SterkSaam in Lisse (Duin- en Bollenstreek) en in de nabije omgeving. De dagbestedingsruimte staat tegenover onze monumentale woon-zorgboerderij.

Activiteiten
Bewoners en dagbesteders kunnen de dieren verzorgen, in de moestuin werken en aan andere activiteiten en workshops deelnemen. Met een enthousiast en professioneel team bieden we bijvoorbeeld creatieve activiteiten zoals schilderen, tekenen, houtbewerken, koken en bakken aan. 

Onder begeleiding van onze medewerkers doen er ook vrijwilligers mee aan de dagbesteding. Denk hierbij aan iemand die de moestuin onderhoudt, of komt helpen met onderhoud aan het terrein.  

We hebben nog plek voor deelnemers aan de dagbesteding!

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze stichting kunt u mailen naar dagbesteding@stichtingsterksaam.nl of klik hier om uw contactgegevens achter te laten. Wilt u rechtstreeks contact met de dagbesteding? Bel dan 06-25 38 34 59.

 


Gigi en Tesse met de kippen in de wei en pompoenen oogsten in de moestuin van SterkSaam